MONTERING

MONTERING
Vi administrerer hele prosessen med å ferdigstille monteringsoppdrag alt av midlertidig modulløsninger. Kunden har ansvar for at grunnen er ryddet og klar til å legge fundamentet når vi starter. Monteringsjobben starter med at vi reiser sammen med kunden på befaring av grunnen, slik at vi sammen kan planlegge for å nå felles mål om å levere topp kvalitet og i henhold til avtale.

 

 

FUNDAMENTERING OG FERDIGSTILLELSE
Når befaringen er gjort og planene lagt, legge vi fundamentet for at modulene skal få en solid konstruksjon. Fundamenteringen består av treklosser som bygges i 98x98, avhengig av hvilken høyde som trengs på fundamentet. Når de er på plass legges det på bunnplater/bunnsvill, og til slutt bruker vi roterende planlaser og avretting for å få fundament i vater.

 

Når vi har lagt et solid fundament, setter vårt rigg- og snekkerteam modulene på plass og sørger for at alt er i topp stand og i henhold til avtale. Nedløpsrør, innkledning av sokkel og tetning av modulledd gjøres i ferdigstillelsesfasen. Vi monterer markiser og setter selvsagt ut alt av møbler, enkle lamper og annet tilhørende utstyr som er med i transporten. Alt av elektriker- og rørleggerarbeid, er derimot kundens ansvar.

 

Til slutt utføres en leveranseinspeksjon for å sikre at lokalene er klare til bruk.

KONTAKT

Harald Hansen

Driftsleder/Prosjektansvarlig