fbpx
 

Kran- og transportoppdrag

Vi hjelper med å løfte, laste og transportere alle typer kran- og transportoppdrag

Kran og transport

Vi løfter, laster og transporterer alt fra oppdrag på større monteringsprosjekter for bygg- og anleggsbransjen, til det våre privatkunder måtte ha behov for. Dette kan være transport av boblebad, boder og møbler. Vi hjelper deg med det du har behov for!

Nasjonal og internasjonal transport

Det er nødvendig å ha kunnskap om gjeldende regelverk for nasjonal og internasjonal transport. Vi hjelper deg med dette!

Spesialtransport

Ved lang, bred og/eller høy transport er det nødvendig med god planlegging. Det kan være du trenger følgebil og tillatelse for å gjennomføre transporten.  Vi hjelper deg med dette!

Løfter, laster og transporterer

Vi hjelper bedrifter og privatpersoner med å løfte, laste og transportere. Vi leverer løsninger som er tilpasset kundens behov

Profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet

Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg, som vi er hos private aktører.

Våre biler og sikkerhet

Vi leverer servicebiler til flytting og montering av moduler fra egen park.

I tillegg til servicebilene disponerer vi også brønnhenger og flakbiler til transport av maskiner og de fleste typer kranbiler, som gjør at vi i mindre grad er avhengig av annet utstyr for lasting og lossing. Vi har et stort fokus på sikkerhet, og alle biler kontrolleres regelmessig i henhold til krav i lovverket.

Medarbeidere, planlegging og perfekt utførelse

Våre medarbeidere har lang erfaring, og mange vellykkede kran- og transportoppdrag bak seg.

De er til enhver tid oppdatert og har det de trenger av kurs og opplæring for å løse oppgaven profesjonelt, punktlig og pålitelig, også når det som skal løftes og transporteres kommer i uvanlige former, vekter og dimensjoner.

Vi bistår gjerne med vår erfaring

Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktig samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder.

Vi blir med på befaring ved forespørsel eller når vi mener det kan være nødvendig. Sammen kan vi sørge for en god og fleksibel løsning tilpasset dine behov!

Har du behov for oss og våre tjenester?

Uansett hvilket transportoppdrag du ønsker, så hjelper vi i Østkran AS deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle