LASTER OG TRANSPORTERER ALLE TYPE KRANOPPDRAG

INGEN JOBBER ER FOR STORE ELLER FOR SMÅ FOR OSS

STKERK OG SIKKER HELE VEIEN

Kran- og transportoppdrag

 

Vi hjelper bedrifter i en rekke bransjer med å løfte, laste og transportere alle typer kran- og transportoppdrag i hele Norge. Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg som vi er hos private aktører.

Kravene fra våre kunder er i konstant endring. Det er derfor nødvendig med en stor grad av fleksibilitet og konstant streben etter innovative løsninger i måten vi utfører våre tjenester på. Det er særlig dette vi har lykkes med.

 

Det er flere grunner til at vi har lykkes:

Et godt arbeidsmiljø og trivsel er avgjørende for hvordan enhver bedrift leverer til kundene. Derfor er det like viktig for oss å ha gode rutiner for hvordan vi utfører våre oppdrag. Med HMS i høysete leverer vi punktlige, pålitelige og sikre løsninger som er tilpasset kunden sine behov:

 

KRAN OG TRANSPORT

Vi løfter, laster og transporterer alt fra større monteringsprosjekter for bygg- og anleggsbransjen til mindre oppgaver som transport av fritidsbåt, takarbeid og beskjæring av trær.

 

NASJONAL OG INTERNASJONAL TRANSPORT

Ved tungtransport er det nødvendig å ha kunnskap om gjeldende regelverk for nasjonal og internasjonal transport. Det hjelper vi deg med!

 

SPESIALTRANPORT

Ved lang/bred/høy transport er det nødvendig med god planlegging. Du trenger blant annet tillatelse/dispensasjon til å gjennomføre selve transporten. For å gjennomføre selve transporten trengs følgebil, også lasting og lossing av lasten. Alt dette hjelper vi deg med!

 

TRANSPORT AV MODULER

Trenger du hjelp til å flytte midlertidige moduler, bygg og brakker? Her kan du se hva vi kan hjelpe deg med.

 

VÅRE BILER OG SIKKERHET

Vi levere servicebiler til flytting og montering av moduler fra egen park. I tillegg til servicebilene disponerer vi også brønnhenger og flakbiler til transport av maskiner og de fleste typer kranbiler, som gjør at vi i mindre grad er avhengig av annet utstyr for lasting og lossing. Vi har et stort fokus på sikkerhet, og alle biler kontrolleres regelmessig i henhold til krav i lovverket

 

MEDARBEIDERE, PLANLEGGING OG PERFEKT UTFØRELSE

Våre medarbeidere har lang erfaring, og mange vellykkede kran- og transportoppdrag bak seg. De er til enhver tid oppdatert og har det de trenger av kurs og opplæring for å løse oppgaven profesjonelt, punktlig og pålitelig, også når det som skal løftes og transporteres kommer i uvanlige former, vekter og dimensjoner.

 

VI BISTÅR GJERNE MED VÅR ERFARING

Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktig samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder, og blir med på befaring ved forespørsel eller når vi mener det kan være nødvendig. Sammen kan vi sørge for en god og fleksibel løsning tilpasset dine behov!

 

Ta ellers kontakt med oss dersom du vil ha ett uforpliktende tilbud fra oss, eller du har et anbud som du vil vi skal vurdere. Vi tilbyr et sterkt, pålitelig og gjensidig lønnsomt kundeforhold, og garanterer levering av alle våre oppdrag til avtalt tid og til konkurransedyktige priser!

KONTAKT

Jarle Bryhn

Driftsleder

John Sørvik

Driftsleder

østkran kran og transport lastebil