fbpx
 

Rigg og modul

Vi monterer, drifter, vedlikeholder og demontere alle typer midlertidige moduler, bygg og brakker.

Transport av moduler

Vi løfter, laster og transporterer midlertidige moduler, bygg og brakker i hele Norge. Her er mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Montering av moduler

Monteringsjobben begynner med at vi er med kunden på befaring av grunnen. Deretter setter vårt rigg- og snekkerteam modulene på plass, samt sørger for at alt er gjort i henhold til avtale.

Drift og vedlikehold i løpet av perioden

Under lengre leieperioder behøves det gjerne noe vedlikehold. Meld fra om feil eller mangler, så påser vi at lokalene fungerer problemfritt i leieperioden.

Demontering og tilbakestilling av moduler

Når prosjektet er over, gjør vi en besiktigelse sammen med kunden og tilbakestiller til samme standard som ved overlevering.

Løfter, laster og transporterer

Vi hjelper bedrifter og privatpersoner med å løfte, laste og transportere. Vi leverer løsninger som er tilpasset kundens behov

Profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet

Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg, som vi er hos private aktører.

Medarbeidere, planlegging og perfekt utførelse

Våre medarbeidere har lang erfaring med å montere, drift, vedlikehold og demontere alle typer midlertidige moduler, bygg og brakker.

De er til enhver tid oppdatert og har det de trenger av kurs og opplæring for å løse oppgaven profesjonelt, punktlig og pålitelig, også når det som skal løftes og transportere kommer i uvanlige former, vekter og dimensjoner.

Vi bistår gjerne med vår erfaring

Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktig samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder.

Vi blir med på befaring ved forespørsel eller når vi mener det kan være nødvendig. Sammen kan vi sørge for en god og fleksibel løsning tilpasset dine behov!

Har du behov for oss og våre tjenester?

Uansett hvilket transportoppdrag du ønsker, så hjelper vi i Østkran AS deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle