TRANSPORT AV STORE OG SMÅ FLYTTEOPPDRAG

PROFESJONELL, SIKKER OG PUNKTLIG HELE VEIEN

INGEN JOBBER FOR STORE ELLER FOR SMÅ FOR OSS

PÅ VEIEN HVER DAG

Maskintransport

 

Vi hjelper bedrifter i en rekke bransjer med å løfte, laste og transportere alt fra spesialtransport, maskintransport, større flytteoppdrag av moduler og tunge kolli til mindre maskiner samt annet utstyr og verktøy. Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg som vi er hos private aktører.

Kravene fra våre kunder er i konstant endring, og det er nødvendig med en stor grad av fleksibilitet og streben etter innovative løsninger i måten vi utfører våre tjenester på. Det er særlig dette vi har lykkes med.

 

Det er flere grunner til at vi har lykkes:

Et godt arbeidsmiljø og trivsel er avgjørende for hvordan enhver bedrift leverer til kundene. Derfor er det like viktig for oss å ha gode rutiner for hvordan vi utfører våre oppdrag. Med HMS i høysete leverer vi profesjonelt, sikkert og punktlig løsninger som er tilpasset kunden sine behov:

 

TRANSPORT AV MASKINER

Vi transporterer maskiner, gjennomfører spesialtransport, gjør større flytteoppdrag av moduler og tunge kolli til mindre flytteoppdrag av mindre maskiner samt annet utstyr og verktøy. Vi kan maskintransport!

 

NASJONAL OG INTERNASJONAL TRANSPORT

Ved tung transport er det nødvendig å ha kunnskap om gjeldende regelverk og restriksjoner for nasjonal og internasjonal transport. Det hjelper vi deg med!

 

SPESIALTRANPORT

Ved lang/bred/høy transport er det nødvendig med god planlegging. Du trenger blant annet tillatelse/dispensasjon til å gjennomføre transporten. Du trenger følgebiler for å gjennomføre selve transporten, men også lasting og lossing av lasten. Alt dette hjelper vi deg med!

 

MERKING VED FLYTTING AV STORE MASKINER

Ved tung transport er det nødvendig å utarbeide og merke alle typer transportdokumenter. Det hjelper vi deg med!

 

FLYTTING AV MODULER 

Vår avdeling for Rigg & Modul har spesialisert seg på flytting og montering av moduler. Her er mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

 

VÅRE BILER OG SIKKERHET

Vi leverer servicebiler til flytting og montering av moduler fra egen park. I tillegg til servicebilene disponerer vi også brønnhenger og flakbiler til transport av maskiner og de fleste typer kranbiler, som gjør at vi i mindre grad er avhengig av annet utstyr for lasting og lossing. Vi har et stort fokus på sikkerhet, og alle biler kontrolleres regelmessig i henhold til krav i lovverket.

 

MEDARBEIDERE, PLANLEGGING OG PERFEKT UTFØRELSE

Våre medarbeidere har lang erfaring, og kunnskap om hvordan arbeidet med transport av maskiner og utstyr skal planlegges og utføres slik at det skal gå så raskt og sikkert som mulig. De er til enhver tid oppdatert og har det de trenger av kurs og opplæring for å løse oppgaven profesjonelt, punktlig og pålitelig, også når det som skal løftes og transportere kommer i uvanlige former, vekter og dimensjoner.

 

VI BISTÅR GJERNE MED VÅR ERFARING

Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktig samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder, og blir med på befaring ved forespørsel eller når vi mener det kan være nødvendig. Sammen kan vi sørge for en god og fleksibel løsning tilpasset dine behov!

 

Ta ellers kontakt med oss dersom du vil ha ett uforpliktende tilbud fra oss, eller du har et anbud som du vil vi skal vurdere. Vi tilbyr et sterkt, pålitelig og gjensidig lønnsomt kundeforhold, og garanterer levering av alle våre oppdrag til avtalt tid og til konkurransedyktige priser!

KONTAKT

Jarle Bryhn

Driftsleder

Bilde av maskintransport fra Østkran As
Bilde av lastebil på veien med maskintransport
Bilde av traktortransport - Maskintransport fra Østkran As