TRANSPORTERER ALLE TYPER MODULER, BYGG OG BRAKKER

PROFESJONELL, SIKKER OG PUNKTLIG HELE VEIEN

INGEN JOBBER FOR STORE ELLER FOR SMÅ FOR OSS

STERK OG SIKKER PÅ VEIEN

FLEKSIBEL LØSNINGER TILPASSET KUNDEN SINE BEHOV

Modultransport

 

Vi hjelper bedrifter i en rekke bransjer med å transportere alle typer midlertidige moduler, bygg og brakker i hele Norge. Vi er like godt kjent og verdsatt for vår profesjonalitet, punktlighet og pålitelighet på byggeplasser for store entreprenører og utleieselskaper innen bygg og anlegg som vi er hos private aktører. Bruk oss på modultransport!

Kravene fra våre kunder er i konstant endring, og det er nødvendig med en stor grad av fleksibilitet og streben etter innovative løsninger i måten vi utfører våre tjenester på. Det er særlig dette vi har lykkes med.

 

Det er flere grunner til at vi har lykkes:

Et godt arbeidsmiljø og trivsel er avgjørende for hvordan enhver bedrift leverer til kundene. Derfor er det like viktig for oss å ha gode rutiner for hvordan vi utfører våre oppdrag. Med HMS i høysete leverer vi profesjonelt, sikkert og punktlig løsninger som er tilpasset kunden sine behov:

 

TRANSPORT AV MODULER, BYGG OG BRAKKER

Vi transportere alt fra midlertidige brakker til bygg- og anleggsbransjen til fleksible barnehagemoduler, helsetjenestemoduler, undervisningslokaler og etablering av midlertidig bolig i nærheten av prosjektet. Vi kan modultransport!

 

SPESIALTRANPORT

Ved lang/bred/høy transport av moduler bygg eller brakker er det nødvendig med tillatelse/dispensasjon til å gjennomføre transporten. Dette hjelper vi deg med!

 

MONTERE, VEDLIKEHOLDE OG DEMONTERE

Trenger du hjelp til å montere, vedlikeholde eller demontere moduler, bygg eller brakker?  Her er hva vi kan hjelper deg med!

 

VÅRE BILER OG SIKKERHET

Vi levere servicebiler til flytting og montering av moduler fra egen park. I tillegg til servicebilene disponerer vi også brønnhenger og flakbiler til transport av maskiner og de fleste typer kranbiler, som gjør at vi i mindre grad er avhengig av annet utstyr for lasting og lossing. Vi har et stort fokus på sikkerhet, og alle biler kontrolleres regelmessig i henhold til krav i lovverket.

 

MEDARBEIDERE, PLANLEGGING OG PERFEKT UTFØRELSE

Våre medarbeidere har lang erfaring med å transportere alle typer flyttbare moduler og brakker. De er til enhver tid oppdatert og har det de trenger av kurs og opplæring for å løse oppgaven profesjonelt, punktlig og pålitelig, også når det som skal løftes og transportere kommer i uvanlige former, vekter og dimensjoner.

 

VI BISTÅR GJERNE MED VÅR ERFARING

Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og utvikle langsiktig samarbeid med våre samarbeidspartnere og kunder, og blir med på befaring ved forespørsel eller når vi mener det kan være nødvendig. Sammen kan vi sørge for en god og fleksibel løsning tilpasset dine behov!

 

Ta ellers kontakt med oss dersom du vil ha ett uforpliktende tilbud fra oss, eller du har et anbud som du vil vi skal vurdere. Vi tilbyr et sterkt, pålitelig og gjensidig lønnsomt kundeforhold, og garanterer levering av alle våre oppdrag til avtalt tid og til konkurransedyktige priser!

KONTAKT

Jarle Bryhn

Driftsleder

Harald Hansen

Driftsleder/Prosjektansvarlig

Bilde av modultransport fra Østkran As
Bilde av modultransport, med lastebil på veien fra Østkran As
Bilde av modultransport fra Østkran As. Lastebil på vei.
Bilde av parkert lastebil ved veien. Modultransport fra Østkran As