fbpx

Silent/0-utslipp

Vi står for fremtidsrettet tankegang

Klimagassutslippene har ført til globaloppvarming, så derfor er det viktig at vi setter tiltak for å redusere disse. Målet i Oslo er å få alle tunge kjøretøy til å gå på klimavennlig drivstoff eller strøm, istedenfor fossilt brennstoff, for å redusere utslippet av CO2. I Oslo står tungtransporten sterkt og det er her endringen blir iverksatt først.

Vi i Østkran AS ønsker et grønt skifte og er derfor i gang med bygging av nullutslipps lastebiler, der det blir brukt HVO-diesel eller at kranbilene våres driftes av strøm. Vårt mål er å redusere CO2-utslipp ved et lavt dieselforbruk og unngå at bilene står på tomgang, slik at miljøet ikke blir utsatt for skade.

For hver bil man skal investere i fremover nå, må man tenke mye mer på hva slags utstyr man trenger. Produksjonstid på en kranbil er over 1 år, så fremtidsrettet tankegang ved kjøp av nye kranbiler er derfor viktig. Myndighetene legger opp til at det er rammevilkår som tilsier at de kan skifte ut fossile biler.

I samarbeid med Optimera skal vi kjøre byggevarer for dem, med våre to nye helelektriske kranbiler. Dette er et skritt i riktig retning for å oppnå fossil- og utslippsfri transport. Vi benytter oss av sterke el-aggregater på byggeplasser når kranbilene trenger å lade, slik at ladetiden skal være så kort som mulig og for å effektivisere arbeidet vi utfører.

Dyktige medarbeidere med stor fagkunnskap og høy grad av fleksibilitet, samt nytt og moderne utstyr innebærer at vi lykkes og er en attraktiv samarbeidspartner.
Det er flere grunner til at vi har lykkes:
HØY FAGKUNNSKAP

Vi har medarbeidere med høy fagkunnskap som er stolte av jobben sin.
Våre dyktige snekkere og sjåfører har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater for å utføre oppdragene.

NY OG MODERNE BILPARK

Bilparken vår er ny og moderne, og er i tråd med bransjens standard.

Våre sjåfører har fokus på trygg, sikker og kostnadseffektiv kjøring, og vi mener de er blant de beste i bransjen.

HMS

Våre sjåfører og snekkere har kontinuerlig fokus på helse, sikkerhet og miljø.

Bruk av fallsikringsutsyr, hjelm og synlighetstøy, skadefri bilpark samt særdeles lavt sykefravær gjenspeiler dette.

Har du behov for oss og våre tjenester?

Uansett hvilket transportoppdrag du ønsker, så hjelper vi i Østkran deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle