fbpx

Båtkran direkte fra lastebilen

Trenger du å sjøsette båten din fra kaia eller brygga? Med en solid båtkran direkte fra lastebilen blir det enkelt å løfte båten trygt og effektivt ned i vannet.

Nordmenn elsker båtlivet, og samtlige gleder seg til båtsesongen ankommer. Om vinteren er det flere som velger å fjerne båten fra vannet, og oppbevare den på land. Her får båten en fortjent pause, den kan vedlikeholdes og restaureres – før den igjen er klar for havet eller innsjøen.

En typisk fritidsbåt veier utrolig mye, og det kan være en utfordring for samtlige å få båten opp fra vannet, for ikke å snakke om å sjøsette den igjen. Med en båtkran eller en kaikran direkte fra lastebilen blir jobben utført på en effektiv og enkel måte.

Hvorfor benytte seg av en båtkran direkte fra lastebilen?

En båtkran eller kaikran har en vanvittig god løftekapasitet, god svingbredde og som regel også gode hev/senk muligheter. Noen steder i landet finnes det fastmonterte båtkraner på bryggekanter, men det er ikke alle som har tilgang til denne type kranmuligheter. Nettopp derfor er båtkraner direkte fra lastebilen svært hendig.

Med en båtkran fra lastebilen blir det mulig å sjøsette fritidsbåten fra utallige steder langs kysten eller ved innsjøer. Man kan rett og slett frakte kranen dit båten skal settes ut – og vips er det gjort. Dette gir en stor grad av frihet for alle typer båteiere, og man vil ikke være avhengig av å frakte båten til områder hvor det finnes fastmonterte båtkraner, eller se etter egnede steder hvor man få kjørt båten forsiktig ned i vannet.

Gode båtkraner eller kaikraner kjennetegnes ved at de har en solid konstruksjon, og at de er laget av høykvalitets-materiale. Båtkraner er skapt for å tåle naturelementene godt, og de er enkle å vedlikeholde.

Østkran hjelper deg med alle dine kranbehov!

Uansett hvilke kranbehov du har vil Østkran AS kunne hjelpe deg. Vi er et firma med lang erfaring fra bransjen, og har i over 20 år fungert som garantist for sikkerhet og presisjon. Østkran AS har god oversikt over hvilke typer kraner som passer best til forskjellige jobber og oppdrag – både for privatkunder, offentlige kunder og bransjevirksomhet.

Østkran AS leverer kraner til hele Norge, og hos oss kan du også få hjelp av dyktige og sertifiserte kranførere. I vår moderne bilpark kan du finne de løsningene du er på jakt etter, og på den måten sikre at ditt løfte- og transportoppdrag løses uten problemer.

Hvis du trenger hjelp og oppfølging, har vi i Østkran AS mye kunnskap som kan komme deg til gode. For oss er det ikke noe problem å jobbe i utfordrende omgivelser med plassbegrensning. Vi får jobben gjort uansett hvor den skal gjøres.

Lyst til å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg, hva vi kan tilby av tjenester eller lurer du litt på hva våre priser ligger på? Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig, informativ og uforpliktende prat, så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg med dine kranbehov!Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle