fbpx
En blå lastebil på veien

Kranbil i Oslo for dine behov

Østkran AS er en profesjonell aktør som kan tilby kranbiler og kranførere til en rekke bransjer over hele landet. Vi hjelper dere med å løfte, laste eller transportere gjenstander, varer og materialer i Norge. I Oslo kan i sikre rask levering og et godt samarbeid, uansett hva du skulle trenge. 

Svært mange ulike bransjer har ofte behov for en kranbil, og en kranfører som kan operere kranbilen, på en sikker og forsvarlig måte. I Oslo finnes det utallige prosjekter hvor dette behovet er stort, og for noen virker det kanskje vanskelig å finne riktige samarbeidspartnere.

Uansett om du kun vil leie en kranbil i Oslo, eller få hjelp av en flink kranfører, stiller Østkran AS opp for deg raskt og effektivt. Hos oss er du sikret profesjonalitet og punktlighet. Usikker på om du bør benytte deg av en kranbil til ditt prosjekt? Eller hva en kranfører kan hjelpe deg med? La oss forklare nærmere.

Hvorfor bør du benytte deg av en kranbil?

En kranbil er rett og slett en type lastebil med en kran montert bak førerhuset, eller helt bakerst på bilen. Dersom man velger sistnevnte løsning, er det også mulig å benytte seg av bilen for lasting av tilhenger.

Svært ofte er det i tillegg utrolig enkelt å demontere kranen på bilen, hvis man vil øke nyttelasten. Kranbiler kommer i ulike varianter, og kan dermed brukes til forskjellige typer jobber. De er svært godt egnet for flytting av varer og gjenstander, og kan benyttes til lasting og lossing.

Kranbil i Oslo – Hva koster det?

Ulike firmaer vil alltid tilby forskjellige avtaler når det kommer til kranbiler. Trenger du en kranbil i Oslo, finnes det gjerne flere konkurrenter du kan vurdere. For mange vil pris spille en viktig rolle, og det er selvsagt fullt forståelig. Likevel er det viktig å huske at de billigste avtalene ikke alltid er de beste.

Hva en kranbil koster vil avhenge av flere faktorer. For det første kommer prisen til å variere utfra hvilken type kranbil du trenger, og hvor mange kranbiler du har behov for. Dersom du trenger en kranfører vil dette også reflekteres i prisen.

Husk at strenge krav stilles til både kranbiler og kranførere – og at du alltid bør velge et seriøst firma, som tilbyr gode kranbiler og dyktige, sertifiserte og erfarne førere. Det vil være med på å sikre at jobben som må utføres, blir gjort på en skikkelig måte.

Hvordan velger jeg egentlig rett kranbil?

Det finnes en rekke heisekraner og kranbiler på markedet i dag, og dermed kan det også bli utfordrende å vite nøyaktig hvilken type man bør bestille. Hvis du er usikker anbefaler vi at du tar kontakt med firmaet du skal leie kranbil av, og hører hva de anbefaler for nettopp ditt prosjekt. Firmaet bør alltids kunne komme med gode råd, og ha den kunnskapen som trengs for å gi rett veiledning.

Når du tar kontakt med et firma kommer de til å ville vite hva slags oppdrag kranbilen trengs for, hvor oppdraget skal utføres, samt hvilken type last kranbilen bør kunne håndtere. Det kan hende man bør si noe om tyngden, størrelsen og materialene på lasten, og det kan også være lurt å tenke gjennom hvor lasten skal flyttes og hvordan den skal flyttes.

Dette er avgjørende problemstillinger som alltid bør besvares, da det kan si noe om hvor kraftig kran man har bruk for, samt hvor lang kranarmen bør være, og hvorvidt krana bør være enkel å demontere eller folde sammen. I visse tilfeller vil man også kanskje ha behov for en kranbil med et mer avansert styringssystem som kan være til hjelp ved mer komplekse oppdrag.

Det er viktig å videreformidle så mye som mulig dersom du trenger hjelp til å velge riktig kranbil til ditt prosjekt. For å gjøre det bør du kunne svare på følgende spørsmål:

  • Hva slag last skal kranbilen håndtere?
  • Hvilke materialer lasten består av?
  • Hvor mye veier lasten?
  • Hvilken størrelse har lasten?
  • Skal lasten flyttes langt?
  • Skal det arbeides på trange steder?
  • Skal det jobbes med presisjonsarbeid?
  • Trenger du spesifikke styringssystemer?

 

Jo mer du klarer å finne ut av før du bestiller kranbil, desto bedre er det. Ved å identifisere egne behov til det gitte prosjektet, kan man på en mye mer effektiv måte passe på at man ender opp med den kranbilen som fungerer aller best.

Østkran AS skaffer deg kranbil i Oslo!

Er du på jakt etter en kranbil i Oslo? Da har du kommet til rett aktør. Vi i Østkran AS kan skaffe deg en eller flere kranbiler, samt sørge for at du får en god kranfører med på laget. Østkran AS har over 20 års erfaring fra bransjen, og blir sett på som en garantist for sikkerhet og presisjon. Vi vet svært godt hvilke typer kraner som fungerer til ulike oppdrag og jobber.

Uansett om du trenger en kranbil til private oppdrag, eller har behov for hjelp med profesjonelle prosjekter, kan vi stille opp. Vi har en moderne bilpark hvor man kan finne nettopp de løsningene man er på jakt etter, slik at løfte- og transportoppgaver kan løses på rekordtid.

Tett oppfølging og god hjelp fra Østkran AS over hele landet!

Østkran AS bistår deg også gjerne med tett oppfølging, et hav av kunnskap og årevis med erfaring fra forskjellige oppdrag over hele landet. Uansett om arbeidet skal gjøres på åpne områder, eller i trange omgivelser med ulike begrensninger, vil vi kunne hjelpe deg med å få jobben gjort.

Vi tar på oss små og store oppdrag fra privatkunder, og kan hjelpe ulike bransjer med å komme i mål med sine prosjekter. Interessert i et samarbeid med oss? Eller har du lyst til å vite mer om våre kraner, våre kranførere, vår arbeidsmetode eller våre priser?

Uansett hva du lurer på er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Sammen kan vi løse hva enn du står ovenfor. Vi i Østkran AS hjelper deg med å ta det rette kranvalget!Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle