fbpx

Kranfører for lastebil

Trenger du hjelp med en løfteoperasjon eller kjøring av kraner for lastebil? Slik går du frem for å finne den beste kranføreren for ditt oppdrag.

Det er ikke alltid like enkelt å sikre seg det beste mannskapet på et byggeprosjekt, i anleggsarbeid eller til andre bransjer hvor man har behov for sertifiserte kranførere. Usikker på hvordan du kan finne rett person for jobben du trenger utført? Eller hva en kranfører egentlig kan hjelpe deg med? Østkran AS peker deg i rett retning, slik at du kan du enklere kan finne en kranfører for lastebil, eller en annen type kran.

Hva kan en kranfører hjelpe deg med?

En kranfører kan bistå i arbeid med krankjøring, løfteoperasjoner, dekksarbeid og vedlikehold av ulike kraner. Dersom man skal flytte eller løfte varer, produkter eller annet utstyr som er for tungt eller stort for manuelle løft, må de som regel løftes av forskjellige typer kraner. Det kan en god kranfører hjelpe deg med.

Man benytter seg ofte av kranførere i byggeprosjekter, industrivirksomhet, anleggsarbeid, i offshoreindustrien, transportnæringen eller sjøfartsnæringen. Med andre ord er det en rekke bransjer som kontinuerlig har behov for dyktige kranførere.

Hvordan velge riktig kranfører for lastebil?

En kranfører må ofte arbeide med kran- og løfteoperasjoner som kan være risikofylte. Det settes derfor strenge krav til sikkerhet rundt arbeidet kranfører må utføre. Kranføreren skal ha det overordnede sikkerhetsansvaret, og hele veien sørge for at arbeidet utføres på en trygg måte.

Det er viktig å velge en kranfører som er sertifisert, og som har erfaring fra tidligere oppdrag. En kranfører må også kunne håndtere en variert og selvstendig jobb. Det er for eksempel helt essensielt at vedkommende sikrestiller løpende kommunikasjon med mannskapet på bakken. Dette gjøres gjerne gjennom hodetelefoner og mikrofon. Kranføreren må også ha godt syn, god hørsel og være praktisk anlagt.

Når du skal velge riktig kranfører bør du se etter en person som er oppdatert på ny kunnskap. I dette yrket endrer regler og arbeidsmetoder seg stadig. Kraner utvikles og nye teknikker må mestres. En god kranfører vil takle et høyt arbeidstrykk, klare å jobbe konsentrert, nøyaktig og effektivt med alle oppgavene som skal utføres.

Østkran AS kan bistå deg med vår erfaring!

Østkran AS har i over 20 år vært en garantist for sikkerhet og presisjon, og har i lang tid jobbet med løft, last og transportarbeid. Vi har erfaring fra store monteringsprosjekter for bygg- og anleggsbransjen, og selvsagt også fra mindre oppdrag som transport av fritidsbåter, takarbeid eller beskjæring av trær.

Hos oss finner du ansatte som har arbeidet på utallige vellykkede kran- og transportoppdrag. De er til enhver tid oppdatert på det siste nye i bransjen, og har alt de trenger av kurs, sertifiseringer og opplæring. På den måten kan de alltid løse ulike oppgaver profesjonelt, pålitelig og punktlig.

Østkran AS kan hjelpe deg med alt som skal løftes og transporteres, uansett hvor tungt det er, hvilke dimensjoner det har og hvilke materialer det består av. For oss er det viktig at våre kunder alltid blir fornøyde, og at vi utvikler gode relasjoner til våre samarbeidspartnere.

Vi kan tilby solide og fleksible løsninger, tilpasset dine ønsker og behov. Hos Østkran AS får du garantert levering av alle våre oppdrag til avtalt tid, og selvsagt også til en konkurransedyktig pris. Trenger du en kranfører for lastebil, eller en hvilken som helst annen type kran, kan du kontakte oss!Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle