fbpx
En blå lastebil

Liten kran for enkeltkolli

Trenger du en liten kran for enkeltkolli? Hos Østkran AS får du tak i alle typer kraner, både store og små. Vi sikrer gode kraner av høy kvalitet til både privatpersoner og til oppdrag innen bygg- og anleggsbransjen.

Det er ikke alle oppdrag innen løft og transport som krever like tungt utstyr. I visse tilfeller vil man se langt bedre resultater ved å ta i bruk en liten kran for enkeltkolli, enn en gigantisk kranbil. Små kraner har gjerne størrelsen til sin fordel. De kan enklere brukes i trange omgivelser, og har fremdeles en helt rå styrke som sikrer deg gode og trygge løft.

Østkran AS er tilbyder av ulike kranløsninger som kan leveres over hele landet. Hos oss kan du få tak i store kraner, eller du kan velge små kraner som passer utmerket til løfting, lasting og lossing av enkeltkolli.

Hvorfor benytte seg av liten kran for enkeltkolli?

Små kranbiler med mindre kraner har, tross størrelsen sin, ofte en svært høy nyttelast og mye kraft. Denne type kranbil har mange fordeler. Den er for eksempel enkel å manøvrere, spesielt når det kommer til mindre og trangere områder. Den er effektiv, pålitelig og takler overraskende mye last.

En liten kran for enkeltkolli kan benyttes av privatpersoner i egne byggeprosjekter eller flytteprosjekter, men den kan også brukes til ulike oppdrag for bygg- og anleggsbransjen. Dette er en allsidig liten rakker du kan få svært mye ut av dersom du vet hvordan du skal bruke den på best mulig måte.

Dette bør du vite før du bestemmer deg for krantype!

Noen har god kontroll på hva slags type kran de har behov for når det kommer til deres prosjekt eller arbeid. Andre er kanskje mer usikre. Det kan uansett være en god idé å finne ut av et par viktige faktorer før du bestemmer deg for hvilken type kran du har behov for å bruke.

Du bør for eksempel finne ut av hvilken type last du planlegger å løfte, flytte og transportere. Hvor mye skal denne lasten eksempelvis veie, hva er lasten laget av, hvilke dimensjoner har lasten og ikke minst – hvor skal den hentes, og hvor skal den leveres?

Det kan også være fordelaktig å klargjøre hvorvidt du har behov for en kran som kan takle presisjonsarbeid. Visse type last kan være krevende å løfte og flytte. I noen tilfeller vil det derfor være viktig å skaffe seg en kran som takler presis manøvrering godt.

Jo mer du vet når det kommer til hva den bestemte krana må kunne håndtere, desto bedre. Etter å ha gått nøye gjennom hva det faktisk er du trenger en kran til bør du ha mye bedre oversikt over hvilken kran som vil få jobben gjort. Hvis du fremdeles er usikker på om du skal bruke en liten kran for enkeltkolli, eller en større kranbil, anbefaler vi deg å ta kontakt med firmaet du skal leie kran av. De bør kunne hjelpe deg ta den rette avgjørelsen.

Østkran AS leverer gode kraner og kranførertjenester!

Østkran AS har lang erfaring med kranoppdrag fra hele landet. Våre kraner og kranbiler kan brukes til lasting og lossing av alle typer varer, produkter og materialer. Vi er svært fleksible, og kan enkelt møte dine behov på en rask og effektiv måte.

Hos oss vil du alltid finne kraner som kan takle komplekse løft, samt bli benyttet til transportoppdrag. Vi har også dyktige kranførere som kan hjelpe deg med å få utført ulike oppdrag på en trygg og sikker måte. Ta gjerne kontakt for mer informasjon!Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle